tisdag 9 februari 2010

Starka män

Ja, det är väl tur att man har några starka män vid sin sida...framför allt när man skall få in en värmepanna som väger över 225 kg. Förutom pappa, brorsan & Daniel fick vi även hjälp av vår granne Niklas.
Niklas! Tack än en gång för din hjälp. Jättesnällt att du kunde hjälpa till.

Det gick till slut även fast jag var lite nervös där ett tag. Hade inte varit kul att välta den i marken/golvet. Nu står den i alla fall i tvättstugan och imorgon kommer gubbarna och installerar den på sin exakta plats. I tvättstugan håller vi även på att montera skåp och bänkar. Är riktigt nöjd med vår ljusgråa bänkskiva till de vita skåpen :-)
I köket är också en hel del monterat men tyvärr har vi stött på problem med en för lång bänsskiva som måste ner till Nässjö för att kapas av till rätt längd. Därmed är det lite stiltje där just nu.

Elkillarna kom tillbaka idag och har gjort klart så långt de kan för tillfället. Viss innerbelysning samt strömbrytare i badrummen är kvar men hoppas kunna vara beställda och monterade innan inflyttning. Vi har svårt att välja up lights till vårt TV-rum. Vi vet vad vi vill ha men har inte hittat riktigt rätt ännu. Detsamma gäller utebelysningen. Lampjakt blir således ett "mission" för min del för vi vill verkligen ha det ordnat innan vi flyttar in.

Blev inga bra bilder med mobilen idag så det får bli lite foton till helgen istället.

4 kommentarer:

  1. Hej!
    tack så mycket för kommentaren i min blogg!
    Vår utebelysning kommer ifrån Nordlux, inköpta på en lampbutik här i stan, men såg nu att de även börjat sälja dom på Claes Ohlsson(!?)
    Vi är jätte nöjda med belysningen och kan varmt rekomendera lamporna!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej Ida!!
    Ja Johan sa att ni hälsat på. Han är duktig måste ja hålla med om. Men nu har ja börjat jobba så det blir inte lika mycket gjort nu tyvärr.. vi fuderar på att hyra in en kille som vi känner till att sätta all gips.Jag tänkte kika in till er till helgen om det är ok och ni inte känner er allt för stressade!? Kram Alexandra

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Ja det blir så bra, vill helst gömma alla.
    Det är svårt med lampor tycker jag. Speciellt utebelysningen vill man ju inte byta direkt när det det är så många :)
    Hoppas att vi kan få kika förbi nån kväll nästa vecka? jag är jättenyfiken på köket och resten av huset.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ja, det är bara att kika in när ni vill. Inom ngn vecka lär vi ha ännu mer på plats. Bara två veckor kvar till inflyttning. Lite panik måste jag säga. Reservplanen är att bo hos mamma o pappa ngn vecka. Vi ses
    Kram Ida

    SvaraRadera