onsdag 19 augusti 2009

Montering av vån 2

Vi var uppe vid tomten tidigt i morse när dimman fortfarande låg tät över området. Idag var det dags för montering av gavelspetsarna på vån 2 och därmed är alla ytterväggar uppe. Nu är det bara taket som skall på för att det skall se ut som ett hus:-)

















Jag fick möjlighet att gå upp på vån 2 och kolla läget.
På bilden nedan ser ni vår blivande takterass. Den kommer bli fin att sitta på en varm sommarkväll :-)














LKB fick en riktigt fin arbetsdag utan regn för en gångs skull. Det blir en heldag för dem även imorgon för det är en del att fixa med fortfarande. Takstolarna kommer vi börja med till helgen. Känns fortfarande overkligt att VI skall bo här. Det känns som att vi är här uppe och besöker ngn annan...

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Det blir jättefint! Visst är det roligt att se huset liksom växa fram. Terassen blir bra, nu hoppas vi bara på en solig sommar 2010;) Jag håller med dig om att det känns som någon annan kommer flytta in i ens hus men snart kommer nog verkligheten ikapp.

    SvaraRadera
  2. Hej och tack...ja, det kommer bli jättebra när det väl är färdigt. Man är lite otålig bara, så man vill ju att allt skall vara klart redan nu :-)
    Hur går det för er då?
    Kanske ses där uppe i helgen
    //Ida

    SvaraRadera
  3. Hej hej!

    Vi ses säkert på "höjden" i helgen. Ibland känns det nästan som vi redan bor där fast utan de flesta praktiska grejer. Vi har tänkt oss en garagehelg och få på takstolarna. Hoppas på uppehåll men det kanske är förmycket begärt!?!

    Veronica

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vad fint huset blir! Har inte varit upp på Höjden på ett tag så det ska bli kul att få se det på riktigt.
    //Caroline

    SvaraRadera
  6. Ja det var ett tag sedan vi sågs där uppe men jag antar att ni har fullt upp med den lille bebisen. Ert hus skulle väl dock komma ganska snart, eller hur?

    SvaraRadera