onsdag 14 oktober 2009

Arbete på vån 2

I helgen som var så började vi förbereda för golvet på vån 2. Vi började med att lägga ut isolering. Vi har ju sedan tidigare isolering i själva mellanbjälkslaget men har även valt att lägga extra ovanpå. Samtidigt så ritade vi upp alla innerväggar så att vi var säkra på att vi ville ha dem som planerat. Kul att äntligen få en bild av hur övervåningen skall se ut. I måndags började vi med att lägga ut golvvärmen. Att lägga ut alla slingor var den enkla biten och som med många andra saker så är det förarbetet som tar tid :-)
Idag har vi gjutit golvet men tyvärr har jag inte hunnit åka upp och kika så det skall bli riktigt spännande att se imorgon.
Nu sätter vi även igång elektrikerna. Vi skall ha ett möte imorgon för att planera in övervåningen och därefter är det bara att köra igång.

Det händer alltså en hel del just nu vilket jag är väldigt nöjd med. Har ju varit ngt frustrerad över att vi gjort saker som inte syns så mycket. De närmaste veckorna kommer bli otroligt spännande att följa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar