söndag 31 maj 2009

Möte med LKB

I torsdags så hade vi ett möte med LKB. Jag kunde tyvärr inte närvara men Daniel och pappa åkte tillsammans med vår elektriker bort till LKB och hade ett mycket bra möte. Dock så skall vi nu under helgen bestämma oss för om vi verkligen vill få leverans av stommen innan semestern. Vi har inte beställt fönster ännu och det är ganska lång ledtid på dem för tillfället. Det bästa vore om leverans av hus och fönster kommer så nära varandra som möjligt. Det lutar åt att vi beslutar oss för att skjuta upp husleveransen till efter semestern. I övrigt inga andra problem, LKB har ritat upp huset i sitt egna program och läget är under kontroll.

4 kommentarer:

  1. Ville bara säga hej! Lycka till med huset.

    Grannen veronica, klipphöjden 3

    SvaraRadera
  2. Hej Veronica! Tack så mycket. Vi har väl inte träffats ännu men du är välkommen att komma förbi när du ser oss där uppe:-) Hur långt har ni kommit i ert bygge då?

    Mvh Ida

    SvaraRadera
  3. Garagegrunden och en del murning på garaget är klart. Vi tänkte försöka stomresa det snart. Husgrunden blir klar i veckan och huset kommer v.28. En liten sammanfattning:) Går allt enligt planerna för er?

    SvaraRadera
  4. Hej hej
    Ja allt går enligt planerna. Huset går i produktion nästa vecka och kommer levereras v 33. Inflyttning förhoppningsvis i nov/dec. Längtar verkligen till att huset kommer på plats.
    Ha en riktigt trevlig midsommar och hoppas vi ses uppe på området snart.

    Mvh Ida

    SvaraRadera