måndag 11 maj 2009

Mycket skall falla på plats

Ja, denna vecka är det mycket som skall falla på plats. På fredag skall vi skicka in fullständigt underlag till LBK för att de skall kunna leverera husstommen innan deras semester. För att få underlaget klart så måste vi nu sätta oss ned med arkitekten och få igenom alla ändringar. Mycket är redan gjort så det är bara några få kvar.

Idag fick vi en trevlig överraskning på mailen. Arkitekten hade ritat upp huset i 3D. Det var ngt vi hade bett om från början men trodde väl inte att vi skulle få med det i vårt avtalade pris. Nu har vi redan betalat arkitekten men ändå så har de varit snälla och tagit fram detta.
Som vanligt så ger en 3D-bild en helt annan helhetssyn jämfört med en vanlig ritning. Jag blev alldeles varm och glad i kroppen när jag såg bilderna. Det kommer bli så fint. Brorsan tror till och med att vi har chans att vinna arkitekturpriset 2009. Brorsans hus var ju nominerat förra året men då vann en annan byggnad. Detta året skall vi nå hela vägen fram ;-)...man kan ju drömma lite i alla fall.....

På onsdag så kommer vi spränga bort lite berg på tomten. En av mina favoritbergkullar försvinner men jag skall inte misströsta - det kommer finnas gott om berg kvar på framsidan :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar