torsdag 17 december 2009

Ännu en vecka snart till ändå och spacklingen av vån 1 har gått i ett rasande tempo. Vi är otroligt glada över att vi tagit in lite folk som hjälpt oss. Med två killar dagtid har vi nu spacklat klart hela vån 1 (förutom toalett och tvättstuga). Resultatet ser bra ut vilket vi hoppas det gör även när den tunna väven kommer upp. Vi är även klara med spacklingen av vån 2 och idag började killarna sätta väv där uppe. Ser alltså ut som att vi kan börja måla under julledigheten :-) Det enda stället vi nu har kvar att spackla på är tvättstugen men vi måste vänta tills vi är helt klara med VA/Vent.
Elen kommer bli klar under morgondagen så på måndag börjar vi sätta innertaket. Därefter kan vi även sätta väv och måla där nere.
Nu har också ytterdörrarna äntligen kommit så nu får vi snart bort de provisoriska. Skall bli riktigt skönt.
Trappan är fortfarande det som ger oss mest huvudbry. Inte helt lätt att få till det på ett bra sätt tillsammans med räcket på vån 2. Men även det skall väl lösa sig...
Bara en dag kvar på jobbet, semestern skall firas med stor fest tillsammans med alla kollegor på Älvhögsborg imorgon kväll :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar