tisdag 8 december 2009

Förra veckan jobbade vi vidare med spacklingen. Man mår ju inte direkt bra av att gå i det där byggdammet så just nu önskar vi inget hellre än att bli klara. När det gäller spackling vån 1 så kommer vi att ta in folk som hjälper oss för det kommer ta alltför lång tid om vi själva skall göra det också.
El, vatten och ventilation jobbas det också vidare med för tillfället. Det är mycket som skall hända på kort tid nu. Det är mycket som skall hända nu, det är snart jul och då vill vi gärna ha möjlighet att jobba på själva eftersom både jag och Daniel kommer vara lediga 3 veckor från ordinarie jobb :-)
Nu har vi även sagt upp vår lägenhet så om tre månader behöver vi vara klara för att flytta in. Målet blir att kunna fira min födelsedag i huset, det skulle bli den bästa presenten...

2 kommentarer:

  1. låter som en bra idé med inflyttningsfest och födelsedagsfest på samma gång :) Lycka till med spacklandet, och glöm inte att det finns ett slut på jobbet (vi har gjort slut på 60 lite spackel).

    SvaraRadera
  2. Åhh vad skönt att säga upp lägenheten! 3 månader med fulltecknat schema kommer gå ruggigt fort! Det är ju nu det roliga arbetet kommer när man sätter in köket och sånt:) Ha det så kul på julkonserten!

    SvaraRadera