onsdag 22 april 2009

Nytt möte med LKB - 20 april

I måndags hade vi ett andra möte med Lättklinkerbetong AB. Det är den firma som brorsan använde sig av när de byggde sitt hus. Vi har dock varit duktiga och tagit in offerter från flera andra företag men det är ändå LKB vi vill gå vidare med. Jag och pappa hade ett möte med dem. Tyvärr kunde Daniel inte närvara. Fokus var att gå igenom deras offert i detalj och se hur de hade resonerat kring konstruktion etc. Vi bestämde att vi skall bygga in centraldammsugare i huset också vilket inte är några problem alls. Efter alla tekniska diskussioner och kompletteringar så avslutade vi sen med en diskussion kring priset och även här kom vi överens vad vi till slut hamnar på. Vi är mycket nöjda!!!!
Det enda som vi ser en liten risk med, är att vi ganska fort närmar oss sommaren och deras semester. De skall återkomma nästa vecka med svar på om de tror sig kunna leverera stommen innan deras semester börjat. Vi håller tummarna för att det är möjligt, annars missar vi 4-5 veckor. Det skulle kännas surt.
Känns så himla skönt att vi nu tagit ihand på att de skall ansvara för vår stomme. Eftersom vi har efarenhet av dem sen tidigare är det ju en trygghet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar