söndag 20 september 2009










På bilden ovan ser man att vi nu har fått upp våra vindskivor som vi flitigt målande under förra veckan. Vi har även fått upp ränndalar på taket. Nu väntar vi på att takpannorna skall komma och att våra vänner frivilligt anmäler sitt intresse om att få vara med när de skall läggas :-)

"Sågmaskinen" - ja ja, den har säkert ngt fint namn som jag inte har en aning om men det får duga i detta sammanhang - den har i alla fall använts en hel del under helgen och gett mig trevliga "flashbacks" från träslöjdslektionerna man hade i grundskolan.





















Tidigare i veckan hade vi även hjälp av denna underbart söta lilla tjej (självklart under pappas bevakande)










Idag fick vi även ett trevligt besök av min morbror Lennart och moster Lisbeth. Herregud, det var inte igår jag träffade dem men nu lär det bli lite oftare då vi glädjande nog kommer få en hel del hjälp av Lennart.

2 kommentarer:

  1. Visst är det roligt när det händer saker! Ibland är det slitigt men oftast roligt och allt arbete litet som stort leder ju faktiskt till det stora målet, att flytta in! Det ser ut som ni fått upp tempot nu;)

    Veronica

    SvaraRadera
  2. hej hej, ja jo nu kör vi på för fullt. Tyvärr så blir ju eftermiddagarna/kvällarna rätt korta nu vilket är en nackdel när vi fortfarande jobbar utvändigt. Men snart så...
    Ser som att även ni har tempot uppe. Kul, tror du ni flyttar in?
    //Ida

    SvaraRadera