söndag 11 april 2010

Förvaring

Under de senaste två veckorna så har vi jobbat på otroligt bra, framför allt Daniel som varit ledig i 11 dagar. Vi har fått gjort massor. Vi har bla annat fått klart alla våra förvaringsutrymmen med tillhörande skjutdörrar. I dag tog vi även en sväng till IKEA och inhandlade ett par byråer som nu står uppställda i vår walk-in-closet. Jag har nog nämnt det förut men i så fall tål det att upprepas: det är HEEELT UNDERBART att ha en riktig walk-in-closet!!!! Känns lyxigt men framför allt så är det otroligt praktiskt att få ett helt eget rum för förvaring. Det var ngt som stod högt på min prioriteringslista när vi satt i planeringsstadiet med husritningarna och nu är vi båda otroligt glada för att den finns där :-)

Som många säger: "man kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme". Jag håller med så vi har redan bestämt att det blir ännu en sväng till IKEA ganska snart, då jag även vill ha några byråer inne i sovrummet. Stod uppskrivet på min lista redan när vi åkte ned idag men Daniel behövde lite mer betänketid innan han höll med :-)









Garderoben i hallen blev också bra och rymmer mycket förvaring.










Vi har också fått balken till trappan på plats. Den svetsades fast i lördags. Nästa steg är att beställa själva trappstegen, ngt som vi medvetet väntat med tills balken varit på plats. Vi hoppas inte det skall ta alltför många veckor.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad fint ni har det!Skönt att ni hittade en bra lösning för trappan som ni hade lite problem med tidigare. Kan ju bara se stommen nu, hur ska trappstegen mm se ut?

    Håller verkligen med om det med förvaringen, så skönt när allt kan ha sin plats.

    // Johanna

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna
    Ja det är skönt att vi kommer i ordning mer och mer nu. Trappan ja, den har vi har mycket huvudbry med men stålkonstruktionen på balken är vi nöjda med, den blev snygg. Trappstegen kommer bli i vitlackat trä med en vertikal kan framtid, vilket behövs för att hålla sig till säkerhetsföreskrifterna. Man måste se till att inte ett litet barn kan sticka in huvudet mellan stegen. Brorsa har sådana steg vilket är riktigt snyggt så det hoppas vi det blir hos oss också. Vi hoppas att vi kan få en lack/lasering som stämmer med övriga golvet.
    Vi ses kanske i helgen!
    //Ida

    SvaraRadera