lördag 3 april 2010

Glad påsk!

Vi skulle egentligen varit iväg på skidresa under påsken men valde istället att stanna hemma och jobba med huset. Det är fantastiskt hur mycket man hinner med när man har några dagar ledigt. Golvet är lagt i allrummet på övervåningen så nu väntar vi bara på att glasräcket skall bli klart. Jag har börjat lägga in saker i vår walk-in-closet, det är en rent nöje att fixa och dona där inne :-) Vi har också gjort en rejäl städning av garaget o dammtorknng av huset så nu ser det respektabelt ut igen. Stort tack till mamma o pappa som var här igår och hjälpte till med att städa.


Här kommer lite bilder av vårt kök. Det enda som återstår i köket är att få på kåpan runt fläktröret, få på en ram runt våra överskåp där även belysning skall integreras samt få upp vårt glas som skyddar väggarna från vatten och stänk från spisen.
















Emellan allt jobb så hann vi igår med en hel del fikande också. Alexandra och Johan kom över med en inflyttningsblomma. Jag älskar såna blomsterarrangemang så jag blev väldigt glad.


Visst är den fin!!!










Mamma, pappa och brorsan med familj kom också hit på en påskfika. Höjdpunkten för Nova var att en höna hade värpt ett påskägg med godis och lämnat i köket :-)
Passar på att önska alla en fortsatt trevlig påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar