torsdag 30 juli 2009

Arbete med tomten

Idag har vi haft en heldag uppe på tomten. Vi har gjort i ordning lite mer på både fram- och baksida. Mycket av den sten som vi lade ut där bak tidigare i somras är nu borttagen igen och ersatt med den jordhög vi haft där bak en längre tid. Nu är denna hög ett minne blott och istället jämnt utsmetad. Det skall bara på ett lager "finjord" innan vi kan så gräsmatta :-)

Stenarna är bortforslade till en av våra grannar som behöver en hel del fylle till sin tomt. Vi har även börjat fundera på vart vi skall placera en framtida friggebod. Till en början så funderade vi på att ha den vid sidan om garaget men kom fram till att den inte fick plats där så nu kommer den att få ligga längre bak på höger sida mellan två träd istället (vid grävskopan på bilden nedan).
En liten kulle är också gjord längst bak i vänster hörn. Får se hur vi jobbar vidare med den...
Vädret är minst sagt växlande, men jag är glad att jag tog på mig regn-kittet i morse...




2 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja ni höll på hela dan och vad bra det blir, direkt när alla högar försvinner är det lättare att föreställa sig hur det kommer bli när det är klart.

    Då är det snart dax för husleverans för er del?! Så roligt :)

    // Johanna

    SvaraRadera
  2. Ja, nu är det nära. Vecka 33 så kommer huset. Skall bli sååå kul. Det är nog första gången som man typ längtar tills att semestern skall ta slut - kanske inte riktigt men lite grann i alla fall.
    Ha en trevlig helg
    //Ida

    SvaraRadera