söndag 5 juli 2009

Fortsatt arbete med grunden

Det har varit strålande solsken och extremt varmt under veckan som gått. Kommer inte ihåg när det var så här varmt sist i Sverige...så inte behöver man åka till Turkiet inte :-)
Vi har jobbat på bra trots värmen och nu är alla kantelement samt isolering på plats. I helgen började vi även med armeringen. Vi har alla dragit vårt strå till stacken och jag måste säga att det är riktigt kul att vara med och hjälpa till med det man kan. Det är mycket som skall göras och vissa saker är riktiga "pilljobb" som tar en himla massa tid. En av bilderna visar hur vi "najat" fast (stavas det så???) armerigen som ligger innanför kantelementen. Vågar inte tänka på hur många som är gjorda...ett jobb som tar tid i alla fall.
I morgon kör vi igång arbetet igen. Daniel och pappa kommer hjälpa snickaren för att snabba på arbetet. Vi kommer fortsätta mer armerigen, dessutom så skall rör för centraldammsugare läggas in. På tisdag, om vädret tillåter, kommer vi börja gjuta garaget. Det skall bli lite halvdant väder de kommande dagarna vilket, under förutsättning att regnet håller sig borta, kan bli perfekt väder. Så varm som det varit de senaste veckorna är inte så bra när man gjuter. Inte ösregn heller så vi håller tummarna. En arbetsvecka kvar, sen är det semester för min del. Skall bli riktigt skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar