torsdag 9 juli 2009

Gjutning av platta

Denna veckan har vi börjat gjuta plattan. Vi startade med garaget vilket gick väldigt bra. Vi hade tur med vädret, inga stora mängder regn trots många oroväckande mörka moln. I morgon fortsätter vi gjuta resten av plattan. Det blir till att gå upp tidigt, kl 6 kör vi igång :-)
















So long....

3 kommentarer:

  1. Hej hej!

    Roligt att du gillade huset! det gör vi me;) Nu när vi väl fått tak på vårt hus kommer det säker bli fint väder igen, hoppas i allafall det för er skull.
    Vi ses säker på höjden i helgen!
    Veronica

    SvaraRadera
  2. Hur har det gått med er och "platt gjutningen" i regnet?

    //Veronica

    SvaraRadera
  3. Hej! Jo nu är plattan gjuten och klar. Kl 6 igår morse var vi uppe på tomten och fick se gubbarna starta igång arbetet. Tyvärr så regnade det hela tiden vilket kändes lite irriterande eftersom vi hade flyttat fram arbetet två dagar för att prognosen visade bättre väder. Resultatet blev dock bra.

    Idag har vi varit i Gbg och tittat på kakel igen. Vi tog ett besök på Konradssons kakel i Mölndal - de har mycket fint. Har varit där ett par gånger tidigare och vi är rätt säkra på vad vi skall välja. Inget besök på tomten idag men kanske i morgon. Det blir lugn slapparkväll nu, var ute med tjejkompisarna i går.

    SvaraRadera