lördag 11 juli 2009

Besök hos Konradssons igen

Idag åkte vi ner till Gbg och tittade på kakel & klinkers igen. Vi har tidigare hittat fina plattor på Konradssons och ville åka och kika på detta igen. Fick än en gång bekräftat att de plattor vi tidigare tittat på är de som vi verkligen vill ha...det enda som vi inte riktigt bestämt ännu är entrén. Där har vi ett par olika alternativ. Vi hoppas kunna få ta med oss några testbitar hem när väl huset är på plats. Då kanske man kan få en bättre känsla.

Inget besök på tomten idag men lär nog bli imorgon.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Vi går också i kakel/klinkers tankar, är så nyfiken att jag måste fråga vad ni hittat för fint? Ses nog på höjden imorgon då, ska dit och dra första "prov pensel draget".

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  2. Hei. Vi bygger også hus og ser på samme badromsflis(klinker) som dere Raggio di Luna, men de finnes ikke her i Norge utstilt. Kan du si meg hvordan overflaten er på den (the surface)? Lett å vaske? Grov eller fin? Og hva er prisen på den i Sverige i 30X60? Takknemlig for svar. Jeg fant bloggen din på Google forresten. Morsomt å lese den fordi vi har mange av de samme spørsmålene og utfordringene som dere. Lykke til videre. Mvh Vigdis: vigdis@netcom.no

    SvaraRadera
  3. Hej på Veronica o Vigdis.
    Tänkte slå två flugor i en smäll och svara på era resp frågor. Vi har hittat ett grått klinkers som heter Raggio de Luna. det finns i flera olika nyanser samt storlekar beroende på tycke och smak. Det är en platta som med fördel kan användas på golv och till och med utomhus eller i garage enligt säljaren så jag antar att den är slitstark. Ytan är jämn (inte rugglig) och den är matt (ej blank). Min bror har samma typ av platta fast från annan fabrikant då de ville ha en annan färg som går mer åt beige/grå. Den finns att köpa hos Kakelforum i Uddevalla och tror tom att den är lite billigare.
    Vigdis!
    Priset hos Konradssons för 30*60-plattan är 540 kr/kvm.
    Till väggarna i badrummen kommer vi ha vita matta kakelplattor.
    Veronica!
    Vad funderar ni själva på att ha för typ av kakel/klinkers?
    När väl huset och plattorna är på plats lovar jag att ni skall få se bilder:-)

    Kram på er
    Ida

    SvaraRadera